2011-07-08 15:35:35• hírek • Póti Orsolya

Szentjánosbogár Tábor kisiskolásoknak

Általános iskolás gyerekek számára szervez egy hetes tábort a Szent Miklós Görög Katolikus Parókia és Szentjánosbogár Egyesület július 18-22. között - tájékoztatott Pallai Béla tiszteletbeli esperes parókus.

„A Krisztus szeretete sürget minket" a mottója annak a nyári tábornak, melyet a család évéhez, illetve a szeretet évéhez kapcsolódóan szervez a görög katolikus parókia július 18-22. között. A parókai minden évben szervez nyári tábort óvodás és iskolás diákok számára, a Szentjánosbogár tábort pedig idén első alkalommal rendezik meg, amelyre vidékről is várnak gyerekeket - mondta el Pallai Béla a Szatmár.ro-nak.

A tábor helyszíne a Szent Miklós Görög Katolikus Templom lesz, ahol 9 és délután 15 óra között zajlanak a programok. Minden nap imával veszi kezdetét, hétfőn sportvetélkedőre és játékos beszélgetésre kerül sor, kedden kézműves foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek, szerdán Szent illés ünnepére készülnek, csütörtökön kirándulást és szabadtéri versenyeket szerveznek, pénteken pedig egy színdarabra készülnek a diákok, amelyet a csoportok hét közben készítenek elő.

A tábor összköltsége 75 lej egy gyermeknek, több gyermekes családok esetében 60 lejbe kerül a tábor. Az összeg magába foglalja az ebédet is, kivéve a templomba eljutás és hazajutás költéségét. Jelentkezni lehet hétfő délig a parókián. Amennyiben igény van rá, óvodás csoportot is alakítanak, valamint a római katolikus felekezetű gyermekeket is szeretettel várják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: